PRZEKĄSKI ZIMNE
1. Tartinka wigilijna |
|
- śledź
- łosoś
- pasta rybna
- pasta jajeczna
- sery
- pasta pieczarkowa
- kawior
|
|
2. Koreczki serowe
|
|
|
|
3. Łosoś |
|
- ze szparagiem
- pasta jajeczną
- z pastą śmietankowa
|
|
4. Jajko z kawiorem |
|
5. Jajko z pastą jajeczno pieczarkowa
|
|
6. Jajko z majonezem
|
|
7. Śledź po japońsku (jabłko ,cebula ,śmietana )
|
|
8. Śledź w oleju
|
|
9. Pstrąg wędzony z dekoracją 50 g |
|
10. Ryba po grecku 100 g
|
|
11. Karp w galarecie
|
|
12. Pstrąg w galarecie
|
|
13. Taca serów wykwintnych |
|
14. Ryba faszerowana
|
|
15. Mini galaretki (schab, ryba, indyk)
|
|
16. Taca mięs pieczonych
|
|
17. Sałatki |
|
- warzywna
- pieczarkowa z jajkiem i kukurydzą
- tuńczykowa
- meksykańska z fasolą papryką kukurydza
- grecka
- lub inne na życzenie klienta
|
|
PRZEKĄSKI CIEPŁE
1. Barszcz z uszkami/pasztecikiem
|
|
2. Pierogi z kapustą i grzybami 5 szt.
|
|
3. Pstrąg smażony / łosoś z cytryną w sosie koperkowym/sola w sosie cytrynowym porcja
|
|
4. Kapusta wigilijna z grzybami i śliwkami porcja |
|
5. Karp smażony porcja
|
|
6. Zupa grzybowa z łazankami
|
|
7. Naleśniczki z grzybami w sosie z kurek 2 szt. |
|
8. Pieczarki panierowane faszerowane grzybami jajkiem i serem żółtym
|
|
|
|
CIASTA OWOCE FONTANNA CZEKOLADOWA
1. Makowiec kg
|
|
2. Sernik luksusowy kg
|
|
3. Babka kg |
|
4. Szarlotka kg |
|
5. Keks kg |
|
6. Piernik
|
|
7. Drobne ciasteczka bankietowe kg
|
|
8. Kosz owoców szt |
|
9. Taca owoców krojonych
|
|
10. Fontanna czekoladowa
|
|
NAPOJE
|
|
|
|
|