PRZEKĄSKI ZIMNE
1. Tartinka wielkanocna |
|
- mięsa pieczone
- wędliny
- łosoś
- pasta rybna
- pasta jajeczna
- sery
- pasta pieczarkowa
- kawior
|
|
2. Koreczki serowe
|
|
|
|
3. Łosoś zawijany
|
|
- ze szparagiem
- pasta jajeczną
- z pastą śmietankowa
|
|
4. Jajko z kawiorem
|
|
5. Jajko z pastą jajeczno pieczarkowa
|
|
6. Jajko z majonezem i szczypiorkiem
|
|
7. Śledź po japońsku (jabłko ,cebula ,śmietana )
|
|
8. Schab z chrzanem w galarecie |
|
9. Indyk w maladze w galarecie
|
|
10. Taca serów wykwintnych
|
|
11. Taca mięs pieczonych
|
|
12. Taca mix rozmaitości sery wędliny mięsa pieczone |
|
13. Taca mięs pieczonych i wędlin |
|
14. Sałatki
|
|
- warzywna
- pieczarkowa z jajkiem i kukurydzą
- tuńczykowa
- meksykańska z fasolą papryką kukurydza
- grecka
- lub inne na życzenie klienta
|
|
PRZEKĄSKI CIEPŁE ( porcja na os)
1. Żurek z jajkiem i kiełbasą |
|
2. Kiełbasa biała pieczona
|
|
3. Schab pieczony ze śliwką porcja |
|
4. Jajko faszerowane w skorupkach |
|
5. Zupa grzybowa z łazankami
|
|
6. Naleśniczki z grzybami w sosie z kurek 2 szt. |
|
7. Pieczarki panierowane faszerowane grzybami jajkiem i serem żółtym
|
|
CIASTA OWOCE FONTANNA CZEKOLADOWA
1. Mazurek wielkanocny kg |
|
2. Sernik luksusowy kg |
|
3. Babka kg
|
|
4. Szarlotka kg |
|
5. Keks kg
|
|
6. Piernik
|
|
7. Drobne ciasteczka bankietowe taca |
|
8. Kosz owoców szt.
|
|
9. Taca owoców krojonych |
|
10. Fontanna czekoladowa |
|
|
|
|
|
|