1) Kanapki dekoracyjne - tartinki |
|
|
- wędliny
- ryby wędzone (łosoś, pstrąg)
- śledź
- pasty (jajeczna, pieczarkowa, tuńczykowa)
- sery, sery pleśniowe
- kawior
- mięsa pieczone
- krewetka
|
|
|
2) Koreczki dekoracyjne
|
|
|
- serowe
- owocowe
- owoce morza
- śledziowe
- z kabanosem
- wegetariańskie
- z wędliną
|
|
|
3) Kanapki domino z pastami (piętrowe)
|
|
|
4) Rulony:
|
|
|
- z polędwicą i korniszonem
- z szynką i pieczarką
- ze schabem i kremem chrzanowym
- z indykiem i ananasem
- z szynką parmeńską i melonem
|
|
|
5) Łosoś zawijany ze szparagiem
|
|
|
6) Krakersy z pastami serowymi
|
|
|
7) Babeczki ozdobne |
|
|
- z pastami rybnymi
- z pastami jajecznymi
- z kawiorem
- z sałatkam
|
|
|
8) Tifle mięsne na szpilce |
|
|
- z pastą jajeczno – pieczarko
- z pastą z krabów
|
|
|
15) Pomidor (drążony)
|
|
|
- z serem feta i oliwką
- z sałatkami (do wyboru)
- z pastami serowymi, jajecznymi i rybnymi
|
|
|
16) Pomidorki koktajlowe z mozarellą
|
|
|
17) Pomidorki koktajlowe nadziewane twarogiem
|
|
|
18) Taca wędlin i wiejskich specjałów |
|
|
(szynka, polędwica, baleron, boczek, kiełbasy, kabanos, pasztety itp.)
|
|
|
19) Taca wykwintnych serów
|
|
|
20) Taca mięs pieczonych |
|
|
- schab ze śliwką
- karkówka po prowansalsku
- szynka pieczona po polsku
- golonka po warszawsku
- indyk w miodzie itp.
|
|
|
21) Mini galaretki
|
|
|
- z kurczakiem i ananasem
- ze schabu z chrzanem
- z wieprzowiny (nóżki)
- z cielęciny z warzywami
- z indykiem w maladze
- z bekonem i śliwką
|
|
|
22) Ryba z warzywami po grecku
|
|
|
23) Śledź |
|
|
- po japońsku
- w oleju
- po hawajsku
- w sosie tatarskim
- po kaszubsku
- ze śliwką
|
|
|
24) Ryba faszerowana
|
|
|
|
25) Na szpilce z dodatkami :
|
|
|
1) Grillowany boczek ze śliwką na szpilce |
|
|
2) Grillowany kurczak z ananasem |
|
|
3) Grillowany kurczak z pieczarką |
|
|
4) Mini papryczki faszerowane pastami i serami
|
|
|
5) Panierowane kapelusze pieczarek z serem feta
|
|
|
26) Jajko |
|
|
|
|